Financial leasen? Meer informatie? info@carhotspot-lease.nl

Lease calculator

ERGENS EEN AUTO GEZIEN? Check ons voordelig tarief!

Autoposki.nl is een van de grootste aanbieders van leasevoertuigen aan Poolse ondernemers van Nederland. Heeft u ergens een auto gezien? Wij bieden u het scherpste tarief!

 


(*) Onder voorbehoud.

 

 

Meer informatie?

Ergens een auto gezien en wilt u deze financieren via Carhotspot-lease.nl?? Bel ons op T. 030 - 76 333 13 of stuur een e-mail naar info@carhotspot-lease.nl

 

Autonieuws

Het laatste carhotspot-lease nieuws

Rijdt u maximaal 2 weken op de Nederlandse weg in een in het buitenland gehuurd, geleend of geleaset motorrijtuig dat is geregistreerd buiten Nederland? Dan is vrijstelling van bpm en mrb mogelijk. U hoeft dan geen bpm en mrb te betalen. Om die vrijstelling te krijgen, moet u bij ons hiervan melding doen. Gebruik daarvoor het online formulier Vrijstelling voor bpm en mrb bij kortstondig gebruik. Na de melding vrijstelling voor bpm en mrb bij kortstondig gebruik kunt u de gegevens van het formulier afdrukken. Bewaar de afdruk in de auto of bij de motor tijdens de vrijstellingsperiode.

Blijft het motorrijtuig na de vrijgestelde periode van 2 weken in Nederland? Dan moet u (veelal de bestuurder) aangifte doen voor de bpm en de mrb. Die aangifte moet u doen voordat de vrijgestelde periode van 2 weken voorbij is. U kunt Aangifte doen bij een van de bpm-aangiftepunten. U moet dan bpm en mrb betalen vanaf de eerste dag dat de auto, bestelauto of motor in Nederland is gebruikt.